lauantai 14. toukokuuta 2016

KT: Jälleennäkeminen

IMG_4292

Just hanging

Hei!
Long time no see, ja sillei. Olen ollut tässä viimeisen kuukauden täydellisessä hiljaisuudessa täällä bloggerin puolella, vaikka pullarissa ja instagramissa olenkin jo kertoillut kuulumisiani.
Olin viimeviikon perjantaina nukkemiitissä (vihdoinkin Kuopioon järjestettiin yksi), ja oli mukava nähdä muitakin nukkeihmisiä kuin Sukkaa pitkästä aikaa. Siellä minulla oli Luna ja Dahlia mukanani.
Olen myös koukuttunut animeen (köh, nyt tiedätte mitä olen tehnyt hiljaisuuteni aikana) ja tässä on tullut katsottua kuroshitsuji, attack on titan, free! ja himouto! umaru-chan (josta haaveilemme sukan kanssa cossavamme Kirietä ja Umarua Animeconissa). Seuraavaksi ajattelin katsoa Tokio ghoulin, mutta onko kellään animesuosituksia mitä sitten katselisin?
Ja Carolynillekkin tuli kaksi vuotta täällä oleilua maanantaina mittariin, siitä voisin tehdä vaikka jotain Carolynille omistettua postausta pian.
Niiin ja saapuihan tänne uusi nukkekin, josta vähän lisää seuraavassa kuvatarinassa.
Jokohan tässä olisi ollut kaikki asia, ehhhh.
 
KT: Jälleennäkeminen
 
Puhuu
Ajattelee
*Tekee*
 
 
IMG_4286

IMG_4290
Thailea: Kertoisitko vielä kerran, miksi sinusta oli jossain määrin hyvä idea lähteä poukkoilemaan tänne metsäpolulle tällä varsin epävakaalla kaksipyöräisellä?
Carolyn: *Hymyilee* Koska täällä on niin kaunista, aurinko paistaa jälleen.
Thailea: Etkö olisi voinut vain tulla tänne yksin?
Carolyn: Seurassa on hauskempaa. Ja ei sitä tiedä mihin täällä vielä törmää.
IMG_4294
?:Thailea!
Thailea: Ehhm? Sanoiko joku jotain?
IMG_4295
?: *hymyilee*
Thailea: Dahlia?
IMG_4296
Thailea: *Pudottautuu pyörän selästä* Ei voi olla, miten, hän, täällä?
IMG_4301
Carolyn: Thailea? Mihin sinä jäit?
IMG_4305
Thailea: Dahlia, mitä sinä oikein teet täällä?
Dahlia: Tulin tietysti hakemaan sinua kotiin.
Thailea: Ei sinulla tainnut kovin kova kiire olla? Minun piti kärsiä täällä koko talvi, joka on äärimmäisen epämiellyttävä vuodenaika.
Dahlia: Ei voi mitään, sinun putoamissijaintisi paikallistaminen ei ollut kovin helppoa. Ja muista että aika kulkee täällä eritahtiin kuin ylhäällä. Eikä minua kauheasti huvittanut tulla tänne alas talvella....
IMG_4306
Carolyn: Hei Thailea, kukas tämä sinun ystäväsi on?
IMG_4309
Thailea & Dahlia : *Jäätyminen*
Dahlia: *kuiskaa* Miten tuo ihminen tietää nimesi?
Thailea: *kuiskaa takaisin* Miten muuten ajattelit  minun selvinneen talvesta?
IMG_4312
Thailea: *Pyöräyttää silmiään* No hyvä on.
IMG_4316
Thailea: Carolyn, tässä on kaksoissiskoni Dahlia.
IMG_4317
Carolyn: Vai niin. Minä olen Carolyn. Mentäisiinkö jo takaisin, Dahliakin voi tulla, Luna varmasti tapaa sinut mielellään, Dahlia.
Dahlia: *Kuiskaa Thailealle* Luna, onko täällä toinenkin ihminen?
Thailea: Minähän sanoin sen olevan pitkä juttu, minä kerron joskus myöhemmin.
 
---------------------
The end
--------------------
Sellaista. Tänne kotiutui siis dal Milch, nimeltään Dahlia, joka on Thailean kaksoissisko. Arvatkaa olenko kokoajan ihan solmussa noiden nimien kanssa.
Laitan tähän loppuun vielä pari kuvaa Dahliasta, sekä Lunasta.
 
Dahlia - Dal Milch
Dahlia - Dal Milch
IMG_4281
IMG_4279

IMG_4366
IMG_4351
IMG_4374
IMG_4347
IMG_4380

Minulla on kuvattuna jo tutoriaali tuosta Dahlian sinisestä mekosta, sekä mietin olisiko teillä kiinnostusta tuollaisen mekon tutoriaalin millainen Lunalla on noissa kuvissa (violetti). Kuvaan myös jatkoa kuvatarinaan ja Carolyn-spesiaalia lähiaikoina, joten pysykää kanavalla!
 
 
Bunny & Nuket

13 kommenttia:

  1. Voi jösses Thailea ja Dahlia sopii ihan liian hyvin yhteen. Rakastan. Tarina oli kanssa tosi hyvä, toivottavasti siihen saadaan pian jatkoa ! ( omg kuroshitsuji on mun fav ja tokyo ghoul kanssa jesjes!! 8)) kannattaa kattoa No.6 ja soul eater ne on oikein hyviä. Niin ja shigatsu wa kimi no uso jos haluut itkeä. Ja sit kans tuota Charlotte ja Owari no seraph ja date A live ja öö siinäpä niitä )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos <3 (kyllä kuroshitsuji on rakkautta)
      Ainakin nuo shigatsu wa kimi no uso, Charlotte ja date A live vaikuttaa varsin mielenkiintoisilta, voisin niistä katsella jonkun seuraavaksi.

      Poista
  2. Awh Dahlia on kyllä suloinen tapaus ;3; Näin tytöstä kuvan instagramissasi, ja hetken mietin että onko multa mennyt jotain ohi vai onko sulla uus nuksu :')
    Njah en ole katsellut kauheasti animea, mutta suosittelen katsomaan ainakin Fullmetal Alchemist Brotherhoodin :3 Pari ensimmäistä jaksoa on hieman sekavia, mutta varsinkin lopussa se tarina muuttuu ihan huikeaksi nwn

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juuh, kynnys postata tänne mitään on ollut vähän liian suuri lähiaikoina, kiitos koulun, mutta nyt olen palannut!
      Mä itse asiassa luen Fullmetal Alcemistia parhaillaan, tosin suomeksi kirjastosta, joten edistyminen on varsin hidasta seuraavien osien ollessa aina lainassa. Mutta se on kyllä hyvä!

      Poista
  3. Dahlia on niiinnn ihana<3 ja tutoriaalit ois tosi kivoja kun osaat tehdä niin hienoja mekkoja ja itse oon katsonut umaru-chanin noin kolme kertaa se on vaan niin hyvä. Suosittelen katsomaan Kotoura-chania ja Sailor Moonia nwn

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän <3. Umaru-chan on kyllä mahtava, sinänsä siinä ei ole mitään sen kummempaa pointtia, mutta huumoria kyllä sitäkin enemmän. Kotoura-chan vaikuttaa varsin jännältä, voisinpa senkin joskus katsoa (apua, lista katsottavista animeista vain venyyh).

      Poista
  4. Oih, Dahlia on tosi söde<3 Mulla ei ole anime-ehdotuksia, kun en katso.Kuvatarina oli kiva, ja olit valinnut hyvän kuvauspaikan!Mekko tutoriaali kuullostaa upeelta, mekko oli tosi kaunis, voisin tehdä vaikka omalle nugsulle!
    Onnea sulle ja Carolynille, uuden nuken ja synttärien johdosta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta kiitosta :3. Tuo kuvauspaikka on minustakin mahtava, ja olen siellä aiemminkin kuvaillut.

      Poista
  5. jäin vain tuijottamaan tuota ensimmäistä kuvaa iha rakastuneena *-*
    ja sitten kelasin lisää postausta ja löytyi lisää upeita kuvia.. <3 voii apua nwn

    VastaaPoista
  6. Wow,löysimme tän blogin äsken ja tää on täyttä rakkautta..<3 Kaikki nää kuvat ja niiden laatu<33 Nuket on ihania ja sulosia ja söpöjä ja kauniita ja upeita ja kaikkia!! :D <3 Olemme oikeesti niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin (:D) iloisia, kun löysimme tän blogin!! <3 Kuvat oli oikeesti niin ihania, että miten edes osaat?????!! <3 LIITYMME EHDOTTOMASTI LUKIJAKSI!! c: <3

    www.serkkudolls.blogspot.fi

    -Serkut

    VastaaPoista
  7. Ihastuttavia proppeja sinulla, kuten polkupyörä, riippumatto ja monet muut! :) Elävöittävät tarinaa kivasti. Suloisia ovat nukkesikin. Minäkin seuraan mielelläni tulevia postauksiasi. :)

    VastaaPoista

Kommenttisi saavat minut hymyilemään ♡